Novo Poklopac JA-1X2A-C-AN u antracit tonu za vanjske Jablotron sirene s prozirnim svjetlovodom za LED. Prikaži uvećano

JAB Poklopac vanjske sirene JA-1X2A-C-AN antracit

JA-1X2A-C-AN

Novi proizvod

Plastični poklopac JA-1X2A-C-AN u antracit boji namijenjen za vanjske Jablotron sirene (JA-113A, JA-111A, JA-151A, JA-163A). Ima prozirni svjetlovod za LED indikaciju. Koristi se kao zamjenski ili estetski pokrov; kompatibilan je s originalnim montažnim točkama i jednostavan za ugradnju.

Više detalja

Više informacija

JA-1X2A-C-AN je zamjenski plastični poklopac u antracit boji za vanjske sirene iz Jablotron 100 serije. Poklopac uključuje prozirni svjetlovod koji dopušta vidljivost LED indikacije sirene bez promjene optike izvornog uređaja.

Namijenjen je kao estetska i funkcionalna zamjena za originalnu prednju masku, osobito u situacijama kada se želi ujednačiti boja kućišta ili zamijeniti oštećeni panel. Materijal je plastika u antracit nijansi, dizajnirana za vanjsku upotrebu u kombinaciji sa standardnim komponentama Jablotron sirena.

Kompatibilnost:

• JA-113A
  • JA-111A
  • JA-151A
  • JA-163A

Poklopac zadržava prozirni kanal za svjetlo (light guide) koji osigurava vidljivost treptajuće/indikacijske LED diode. Proizvod je namijenjen za uporabu s originalnim montažnim elementima i omogućuje smještaj proizvođačevog ili klijentovog označavanja na prednjoj strani.

EAN: 8595614129886

10 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook