JAB Sirena unutarnja, bežična JA-150A Prikaži uvećano

Jablotron JA-150A bežična unutarnja sirena

JA-150A

Novi proizvod

JABLOTRON ALARMS S.A.

Bežična unutarnja sirena Jablotron JA-150A služi za akustičnu i vizualnu signalizaciju alarma, ulazno/izlaznih kašnjenja i aktivnosti PG izlaza. Napaja se iz mreže (230 V AC) uz internu rezervnu bateriju, ima programabilno tipkalo i zauzima jednu adresnu poziciju u sustavu.

Više detalja

Podaci

Napajanje 230 VAC
Razina zaštite IP44
Način spajanja Bežično
Mjesto ugradnje Unutarnja ugradnja

Više informacija

Jablotron JA-150A – unutarnja bežična sirena

JA-150A je namijenjena za indikaciju alarma unutar objekta i za druge akustične indikacije sustava (ulaz/izlaz kašnjenja, aktivacija PG izlaza, zvono na vratima). Pritiskom tipkala moguće je utišati aktivni alarm (potvrda prisutnosti osobe) ili, ovisno o programiranju, pokrenuti panik alarm.

Sirena se bežično spaja na JABLOTRON 100 / 100+ sustav te zauzima jednu adresnu (logičku) poziciju u upravljačkom panelu; uparivanje i konfiguracija moraju se izvršiti putem alatki sustava od strane ovlaštenog instalatera.

Ključne značajke:

• Akustična indikacija do približno 100 dB na 1 m (±5 dB).
  • Bežčna komunikacija na frekvenciji ~868 MHz; doseg do cca 300 m u otvorenom prostoru.
  • Napajanje iz električne mreže (230 V AC) uz internu rezervnu bateriju (uzdržavanje rezervnog napajanja za rad pri nestanku mreže).
  • Programabilno tipkalo za utišavanje alarma ili panik funkciju; podrška za indikacije PG izlaza i ulaz/izlaz kašnjenja.
  • Radna temperatura: približno -10 °C do +40 °C; montira se u unutarnjem prostoru.

JA-150A je prikladna kad je potrebna pouzdana unutarnja sirena integrirana u sustav alarma i smart-home indikacije. Svojim dimenzijama i jednostavnom montažom uklapa se u standardne instalacijske kutije ili na zid. Instalaciju i servis treba povjeriti ovlaštenom tehničaru kako bi se osigurala pravilna integracija i usklađenost sa zahtjevima sustava.

Preuzimanje

Uputa proizvođača JA-150A

Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.

Preuzimanje (200.14k)

Pribor

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook