Bežična unutarnja sirena Jablotron JA-150A služi za akustičnu i vizualnu signalizaciju alarma, ulazno/izlaznih kašnjenja i aktivnosti PG izlaza. Napaja se iz mreže (230 V AC) uz internu rezervnu bateriju, ima programabilno tipkalo i zauzima jednu adresnu poziciju u sustavu.
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Prijavite se da bi vidjeli cijene
Jablotron JA-150A bežična unutarnja sirena
Bežična unutarnja sirena Jablotron JA-150A služi za akustičnu i vizualnu signalizaciju alarma, ulazno/izlaznih kašnjenja i aktivnosti PG izlaza. Napaja se iz mreže (230 V AC) uz internu rezervnu bateriju, ima programabilno tipkalo i zauzima jednu adresnu poziciju u sustavu.
Primatelj :
* Obvezna polja
ili Poništi
| Napajanje | 230 VAC |
| Razina zaštite | IP44 |
| Način spajanja | Bežično |
| Mjesto ugradnje | Unutarnja ugradnja |
JA-150A je namijenjena za indikaciju alarma unutar objekta i za druge akustične indikacije sustava (ulaz/izlaz kašnjenja, aktivacija PG izlaza, zvono na vratima). Pritiskom tipkala moguće je utišati aktivni alarm (potvrda prisutnosti osobe) ili, ovisno o programiranju, pokrenuti panik alarm.
Sirena se bežično spaja na JABLOTRON 100 / 100+ sustav te zauzima jednu adresnu (logičku) poziciju u upravljačkom panelu; uparivanje i konfiguracija moraju se izvršiti putem alatki sustava od strane ovlaštenog instalatera.
Ključne značajke:
JA-150A je prikladna kad je potrebna pouzdana unutarnja sirena integrirana u sustav alarma i smart-home indikacije. Svojim dimenzijama i jednostavnom montažom uklapa se u standardne instalacijske kutije ili na zid. Instalaciju i servis treba povjeriti ovlaštenom tehničaru kako bi se osigurala pravilna integracija i usklađenost sa zahtjevima sustava.
Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.
Preuzimanje (200.14k)Referenca: JA-111R
Proizvođač: JABLOTRON ALARMS S.A.
Radio komunikator za prihvat bežičnih uređaja, može se koristiti sa svim uređajima iz JABLOTRON 100+.
Reference: JA-152A
Manufacturer: JABLOTRON ALARMS S.A.
JA-152A je bežična unutarnja sirena za JA-100/100+ sustave, namijenjena...
Reference: JA-110A
JA-110A je adresabilna unutarnja BUS sirena za JABLOTRON 100+. Namijenjena je...
Reference: JA-110A II
Jablotron JA-110A II je unutarnja BUS-sirena s opcijskom rezervnom LiFePO4...
Reference: JA-162A
Sirena za utičnicu, često korištena za oglašavanje ulaza u prostor
Reference: JA-150A II
Bežična unutarnja sirena sa pojačanom baterijom JA-150A II
Reference: JA-154A
Bežična sirena može se jednostavno montirati bilo gdje u dometu radija...