JA-110A je adresabilna unutarnja BUS sirena za JABLOTRON 100+. Namijenjena je zvučnoj signalizaciji alarma, ulaznih/izlaznih kašnjenja i indikaciji stanja sustava. Ima programabilno tipkalo za utišavanje/potvrdu, prednji i stražnji tamper i napaja se preko BUS-a (9–15 V).
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Prijavite se da bi vidjeli cijene
Sirena unutarnja BUS Jablotron JA-110A
JA-110A je adresabilna unutarnja BUS sirena za JABLOTRON 100+. Namijenjena je zvučnoj signalizaciji alarma, ulaznih/izlaznih kašnjenja i indikaciji stanja sustava. Ima programabilno tipkalo za utišavanje/potvrdu, prednji i stražnji tamper i napaja se preko BUS-a (9–15 V).
Primatelj :
* Obvezna polja
ili Poništi
| Način spajanja | Žično (BUS) |
| Mjesto ugradnje | Unutarnja ugradnja |
JA-110A je adresabilna unutarnja sirena dizajnirana za integraciju u JABLOTRON 100+ sustave. Koristi se za akustičnu signalizaciju različitih tipova alarma, indikaciju ulaznih i izlaznih kašnjenja (melodije za vrijeme ulaska/izlaza), signalizaciju stanja sustava te aktivaciju programabilnih izlaza.
Ključne značajke: piezo zvučnik s razinom 85 dB/m, programabilno tipkalo za utišavanje ili potvrdu prisutnosti, detektori tampera sprijeda i straga te adresabilno zauzimanje jedne pozicije na BUS‑u. Sirena se komunicira i napaja iz centralne jedinice putem BUS‑a.
Uređaj ima priključak za opcionalnu rezervnu bateriju (BAT-3V2-CR2) koja se preporučuje ako je planirana udaljenost kabela veća od 100 m kako bi se ublažili padovi napona. Instalaciju i enrolment provodi ovlašteni tehničar; enrolment je moguć preko F-Link softvera ili pritiskom tipkala na sireni.
Sirenu je predviđeno montirati na unutarnji zid ili u odgovarajuću kutiju. Tamperi moraju biti poravnati s magnetima u plastičnoj baznoj ploči. JA-110A je kompatibilna s kontrolnim panelima JABLOTRON 100+ (npr. JA-101K, JA-102K, JA-103K, JA-106K, JA-107K).
Opis sadrži provjerene podatke iz proizvođačke dokumentacije. Nemojte izvoditi instalaciju bez ovlaštenog servisera i pridržavajte se uputa za pravilno pozicioniranje tampera i povezivanje BUS kabela.
Certifikat Europske unije o sukladnosti proizvoda s usklađenim europskim normama.
Preuzimanje (1.53M)Europska deklaracija proizvođača o sukladnosti proizvoda s europskim normama.
Preuzimanje (170.61k)Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.
Preuzimanje (616.35k)Referenca: JA-110Z
Proizvođač: JABLOTRON ALARMS S.A.
Modul za grananje BUS-a sa tamperom
Referenca: JA-110Z-C
BUS modul za spajanje petlje
Referenca: JA-110Z-B
BUS modul za spajanje petlje
Referenca: JA-110Z-D
BUS modul s više priključaka za petlju
Reference: JA-152A
Manufacturer: JABLOTRON ALARMS S.A.
JA-152A je bežična unutarnja sirena za JA-100/100+ sustave, namijenjena...
Reference: JA-150A
Bežična unutarnja sirena Jablotron JA-150A služi za akustičnu i vizualnu...
Reference: JA-110A II
Jablotron JA-110A II je unutarnja BUS-sirena s opcijskom rezervnom LiFePO4...
Reference: JA-162A
Sirena za utičnicu, često korištena za oglašavanje ulaza u prostor
Reference: JA-150A II
Bežična unutarnja sirena sa pojačanom baterijom JA-150A II
Reference: JA-154A
Bežična sirena može se jednostavno montirati bilo gdje u dometu radija...