Sirena unutarnja BUS Jablotron JA-110A

JA-110A

Novi proizvod

JABLOTRON ALARMS S.A.

JA-110A je adresabilna unutarnja BUS sirena za JABLOTRON 100+. Namijenjena je zvučnoj signalizaciji alarma, ulaznih/izlaznih kašnjenja i indikaciji stanja sustava. Ima programabilno tipkalo za utišavanje/potvrdu, prednji i stražnji tamper i napaja se preko BUS-a (9–15 V).

Više detalja

Podaci

Način spajanja Žično (BUS)
Mjesto ugradnje Unutarnja ugradnja

Više informacija

Unutarnja BUS sirena JA-110A

JA-110A je adresabilna unutarnja sirena dizajnirana za integraciju u JABLOTRON 100+ sustave. Koristi se za akustičnu signalizaciju različitih tipova alarma, indikaciju ulaznih i izlaznih kašnjenja (melodije za vrijeme ulaska/izlaza), signalizaciju stanja sustava te aktivaciju programabilnih izlaza.

Ključne značajke: piezo zvučnik s razinom 85 dB/m, programabilno tipkalo za utišavanje ili potvrdu prisutnosti, detektori tampera sprijeda i straga te adresabilno zauzimanje jedne pozicije na BUS‑u. Sirena se komunicira i napaja iz centralne jedinice putem BUS‑a.

Uređaj ima priključak za opcionalnu rezervnu bateriju (BAT-3V2-CR2) koja se preporučuje ako je planirana udaljenost kabela veća od 100 m kako bi se ublažili padovi napona. Instalaciju i enrolment provodi ovlašteni tehničar; enrolment je moguć preko F-Link softvera ili pritiskom tipkala na sireni.

Instalacija i kompatibilnost

Sirenu je predviđeno montirati na unutarnji zid ili u odgovarajuću kutiju. Tamperi moraju biti poravnati s magnetima u plastičnoj baznoj ploči. JA-110A je kompatibilna s kontrolnim panelima JABLOTRON 100+ (npr. JA-101K, JA-102K, JA-103K, JA-106K, JA-107K).

Tehničke specifikacije

• Napajanje: iz BUS-a 12 V DC (9…15 V)
  • Mirni rad: 5 mA
  • Max. potrošnja: 30 mA
  • Siren: piezo, 85 dB/m
  • Tip: unutarnja (type X)
  • Dimenzije: 80 × 80 × 28 mm
  • Zauzima: 1 adresnu poziciju na BUS‑u

Opis sadrži provjerene podatke iz proizvođačke dokumentacije. Nemojte izvoditi instalaciju bez ovlaštenog servisera i pridržavajte se uputa za pravilno pozicioniranje tampera i povezivanje BUS kabela.

Preuzimanje

Europski certifikat JA-110A

Certifikat Europske unije o sukladnosti proizvoda s usklađenim europskim normama.

Preuzimanje (1.53M)

Dekl. o sukladnosti JA-110A

Europska deklaracija proizvođača o sukladnosti proizvoda s europskim normama.

Preuzimanje (170.61k)

Tehnička specifikacija JA-110A

Detaljna tehnička specifikacija proizvoda.

Preuzimanje (151.4k)

Uputa proizvođača JA-110A

Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.

Preuzimanje (616.35k)

Pribor

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook