JA-152A je bežična unutarnja sirena za JA-100/100+ sustave, namijenjena indikaciji alarma i dodatnim akustičkim signalima. Ima ugrađeni tamper za detekciju vađenja iz utičnice i rezervnu bateriju (BAT-3V2-CR2) koja osigurava rad pri nestanku mrežnog napajanja.
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Prijavite se da bi vidjeli cijene
JA-152A bežična sirena za utičnicu
JA-152A je bežična unutarnja sirena za JA-100/100+ sustave, namijenjena indikaciji alarma i dodatnim akustičkim signalima. Ima ugrađeni tamper za detekciju vađenja iz utičnice i rezervnu bateriju (BAT-3V2-CR2) koja osigurava rad pri nestanku mrežnog napajanja.
Primatelj :
* Obvezna polja
ili Poništi
| Način spajanja | Bežično |
JA-152A služi za akustičnu signalizaciju alarma unutar objekta te može razlikovati vrste signalizacija (po tipu alarma). Uređaj zauzima jedno adresibilno mjesto u JA-100/100+ sustavu. Pritiskom na tipku na sireni moguće je utišati alarm (potvrda prisutnosti) ili po želji programirati reakciju tipke kao panik-alarm.
Sirena je opremljena ugrađenim akcelerometrom koji detektira manipulaciju/vađenje iz utičnice (tamper) te rezervnom baterijom koja preuzima napajanje pri padu mreže. Zamjenu baterije smije izvoditi osoba s odgovarajućom elektrotehničkom kvalifikacijom i u servisnom modu sustava.
U F-Link softveru moguće je prilagoditi ponašanje sirene: ton i način zvonjenja (intermittent/continuous), maksimalno trajanje sirene, indikacije za ulaz/izlaz, različite nivoe glasnoće za pomoćne signale te odabir melodija za zvono na vratima.
Uređaj je namijenjen za unutarnju upotrebu i treba ga instalirati i registrirati u sustav prema uputama kontrolne centrale. Ne mijenjajte tehničke parametre i rezervne dijelove osim onih navedenih u servisnom dijelu uputstva.
Certifikat Europske unije o sukladnosti proizvoda s usklađenim europskim normama.
Preuzimanje (1.53M)Europska deklaracija proizvođača o sukladnosti proizvoda s europskim normama.
Preuzimanje (169.85k)Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.
Preuzimanje (185.41k)Referenca: JA-111R
Proizvođač: JABLOTRON ALARMS S.A.
Radio komunikator za prihvat bežičnih uređaja, može se koristiti sa svim uređajima iz JABLOTRON 100+.
Reference: JA-150A
Manufacturer: JABLOTRON ALARMS S.A.
Bežična unutarnja sirena Jablotron JA-150A služi za akustičnu i vizualnu...
Reference: JA-110A
JA-110A je adresabilna unutarnja BUS sirena za JABLOTRON 100+. Namijenjena je...
Reference: JA-110A II
Jablotron JA-110A II je unutarnja BUS-sirena s opcijskom rezervnom LiFePO4...
Reference: JA-162A
Sirena za utičnicu, često korištena za oglašavanje ulaza u prostor
Reference: JA-150A II
Bežična unutarnja sirena sa pojačanom baterijom JA-150A II
Reference: JA-154A
Bežična sirena može se jednostavno montirati bilo gdje u dometu radija...