JAB Sirena, unutarnja, bežična, za utičnicu JA-152A za JA-100+ sustave Prikaži uvećano

JA-152A bežična sirena za utičnicu

JA-152A

Novi proizvod

JABLOTRON ALARMS S.A.

JA-152A je bežična unutarnja sirena za JA-100/100+ sustave, namijenjena indikaciji alarma i dodatnim akustičkim signalima. Ima ugrađeni tamper za detekciju vađenja iz utičnice i rezervnu bateriju (BAT-3V2-CR2) koja osigurava rad pri nestanku mrežnog napajanja.

Više detalja

Podaci

Način spajanja Bežično

Više informacija

JA-152A – bežična unutarnja sirena za utičnicu

JA-152A služi za akustičnu signalizaciju alarma unutar objekta te može razlikovati vrste signalizacija (po tipu alarma). Uređaj zauzima jedno adresibilno mjesto u JA-100/100+ sustavu. Pritiskom na tipku na sireni moguće je utišati alarm (potvrda prisutnosti) ili po želji programirati reakciju tipke kao panik-alarm.

Sirena je opremljena ugrađenim akcelerometrom koji detektira manipulaciju/vađenje iz utičnice (tamper) te rezervnom baterijom koja preuzima napajanje pri padu mreže. Zamjenu baterije smije izvoditi osoba s odgovarajućom elektrotehničkom kvalifikacijom i u servisnom modu sustava.

U F-Link softveru moguće je prilagoditi ponašanje sirene: ton i način zvonjenja (intermittent/continuous), maksimalno trajanje sirene, indikacije za ulaz/izlaz, različite nivoe glasnoće za pomoćne signale te odabir melodija za zvono na vratima.

Ključne značajke

• Napajanje: 230 V AC (raspon 90–253 V), zaštitna klasa II.
  • Rezervno napajanje: BAT-3V2-CR2 (3.2 V, 400 mAh), rad najmanje 24 h pri isključenju mreže; puni se do 80 % u 12 h.
  • Akustika: alarm 100 dB/1 m; 4 melodije za zvono na vratima; do 8 melodija za PG indikacije.
  • Radio: 868.1 MHz, JABLOTRON protokol, ERP 7 mW, RF domet ≈ 300 m (u otvorenom prostoru).
  • Dimenzije i zaštita: 90 × 70 × 45 mm, masa 150 g, IP40, IK08.
  • Standardi: sukladno EN 50131 (Grade 2) i relevantnim EN/ETSI normama.

Uređaj je namijenjen za unutarnju upotrebu i treba ga instalirati i registrirati u sustav prema uputama kontrolne centrale. Ne mijenjajte tehničke parametre i rezervne dijelove osim onih navedenih u servisnom dijelu uputstva.

Preuzimanje

Europski certifikat JA-152A

Certifikat Europske unije o sukladnosti proizvoda s usklađenim europskim normama.

Preuzimanje (1.53M)

Dekl. o sukladnosti JA-152A

Europska deklaracija proizvođača o sukladnosti proizvoda s europskim normama.

Preuzimanje (169.85k)

Tehnička specifikacija JA-152A

Detaljna tehnička specifikacija proizvoda.

Preuzimanje (159.26k)

Uputa proizvođača JA-152A

Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.

Preuzimanje (185.41k)

Pribor

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook