Jablotron JA-110A II je unutarnja BUS-sirena s opcijskom rezervnom LiFePO4 CR2 baterijom. Namijenjena je zvučnoj signalizaciji alarma, signalizaciji stanja, kašnjenjima ulaza/izlaza te aktivaciji programabilnih izlaza u JABLOTRON 100+ sustavima.
Pažnja: Posljednji artikli na stanju!
Datum dostupnosti:
Prijavite se da bi vidjeli cijene
Sirena unutarnja BUS JA-110A II
Jablotron JA-110A II je unutarnja BUS-sirena s opcijskom rezervnom LiFePO4 CR2 baterijom. Namijenjena je zvučnoj signalizaciji alarma, signalizaciji stanja, kašnjenjima ulaza/izlaza te aktivaciji programabilnih izlaza u JABLOTRON 100+ sustavima.
Primatelj :
* Obvezna polja
ili Poništi
| Način spajanja | Žično (BUS) |
JA-110A II je BUS‑sirena namijenjena za upotrebu u zatvorenim prostorima unutar JABLOTRON 100+ sigurnosnih sustava. Uređaj reproducira alarmne signale, označava ulazna i izlazna kašnjenja te može aktivirati programabilne izlaze (PG) i signalizirati status sustava.
Ključne značajke: opcijski rezervni akumulator LiFePO4 CR2 3,2 V (0,4 Ah), ugrađeni piezo‑zvučnik 100 dB/m (±5 dB), tamper kontakt i tipka za utišavanje/komunikaciju. Sirena može biti konfigurirana i kao panika tipka prema potrebama instalacije.
Uređaj koristi napajanje preko BUS vodova kontrolne ploče (12 V DC, raspon naveden u tehničkoj dokumentaciji). Za izbor kabela i napajanja preporučuje se poštovati maksimalnu struju uređaja pri radu (do 120 mA) te ugraditi predviđeni rezervni akumulator ako je potrebna autonomija.
Tehničke specifikacije (sažeto):
Sirenu treba postaviti i konfigurirati ovlašteni tehničar prema uputama proizvođača. JA-110A II osigurava pouzdanu internu akustičku signalizaciju i osnovne funkcije statusne izvještajnosti unutar JABLOTRON sustava.
JA-110A II Tehnička speceifikacija u skladu sa EU standardima
Preuzimanje (143.89k)Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.
Preuzimanje (493.5k)Referenca: JA-110Z
Proizvođač: JABLOTRON ALARMS S.A.
Modul za grananje BUS-a sa tamperom
Referenca: JA-110Z-C
BUS modul za spajanje petlje
Referenca: JA-110Z-B
BUS modul za spajanje petlje
Referenca: JA-110Z-D
BUS modul s više priključaka za petlju
Reference: JA-152A
Manufacturer: JABLOTRON ALARMS S.A.
JA-152A je bežična unutarnja sirena za JA-100/100+ sustave, namijenjena...
Reference: JA-150A
Bežična unutarnja sirena Jablotron JA-150A služi za akustičnu i vizualnu...
Reference: JA-110A
JA-110A je adresabilna unutarnja BUS sirena za JABLOTRON 100+. Namijenjena je...
Reference: JA-162A
Sirena za utičnicu, često korištena za oglašavanje ulaza u prostor
Reference: JA-150A II
Bežična unutarnja sirena sa pojačanom baterijom JA-150A II
Reference: JA-154A
Bežična sirena može se jednostavno montirati bilo gdje u dometu radija...