JAB Sirena unutarnja, BUS sa baterijom, JA-110A II Prikaži uvećano

Sirena unutarnja BUS JA-110A II

JA-110A II

Novi proizvod

JABLOTRON ALARMS S.A.

Jablotron JA-110A II je unutarnja BUS-sirena s opcijskom rezervnom LiFePO4 CR2 baterijom. Namijenjena je zvučnoj signalizaciji alarma, signalizaciji stanja, kašnjenjima ulaza/izlaza te aktivaciji programabilnih izlaza u JABLOTRON 100+ sustavima.

Više detalja

Podaci

Način spajanja Žično (BUS)

Više informacija

Unutarnja sirena JA-110A II

JA-110A II je BUS‑sirena namijenjena za upotrebu u zatvorenim prostorima unutar JABLOTRON 100+ sigurnosnih sustava. Uređaj reproducira alarmne signale, označava ulazna i izlazna kašnjenja te može aktivirati programabilne izlaze (PG) i signalizirati status sustava.

Ključne značajke: opcijski rezervni akumulator LiFePO4 CR2 3,2 V (0,4 Ah), ugrađeni piezo‑zvučnik 100 dB/m (±5 dB), tamper kontakt i tipka za utišavanje/komunikaciju. Sirena može biti konfigurirana i kao panika tipka prema potrebama instalacije.

Uređaj koristi napajanje preko BUS vodova kontrolne ploče (12 V DC, raspon naveden u tehničkoj dokumentaciji). Za izbor kabela i napajanja preporučuje se poštovati maksimalnu struju uređaja pri radu (do 120 mA) te ugraditi predviđeni rezervni akumulator ako je potrebna autonomija.

Tehničke specifikacije (sažeto):

• Napajanje: iz BUS 12 V DC (raspon prema dokumentaciji).
  • Opcijski rezervni akumulator: 3.2 V LiFePO4 CR2, 0.4 Ah (baterija nije uključena).
  • Uspavani tok: ≈5 mA; maksimalna potrošnja: 120 mA; LowBatt prag: 2.9 V.
  • Siren: piezo‑električni, 100 dB/m (±5 dB).
  • Dimenzije: 80 × 80 × 35 mm; masa: 92 g.
  • Sigurnosna klasa: Security grade 2 / Environmental class II (EN 50131‑1).
  • Radna temperatura: -10 °C do +40 °C; relativna vlažnost do 75 % bez kondenzacije.

Sirenu treba postaviti i konfigurirati ovlašteni tehničar prema uputama proizvođača. JA-110A II osigurava pouzdanu internu akustičku signalizaciju i osnovne funkcije statusne izvještajnosti unutar JABLOTRON sustava.

Preuzimanje

JA-110A II Tehnička speceifikaci

JA-110A II Tehnička speceifikacija u skladu sa EU standardima

Preuzimanje (143.89k)

Uputa proizvođača JA-110A II

Originalna uputa za instalaciju i održavanje koja se isporučuje uz proizvod.

Preuzimanje (493.5k)

Pribor

6 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Follow us on Facebook